Qaj Green tea Antioxidant
Qaj Green tea Antioxidant

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Ky çaj është i përbërë nga 40 % çaj jeshil dhe i pasuruar me bime te fuqishme më efekt anti-oxidante qe pengojn dhe shkatërrojn lehte rastet radikale ne trupin tone. Ky çaj gjithashtu nxit sistemin tonë të imunitetit , duke zvogëluar rrezikun e reaksioneve alergjike. Përbërja e balancuar e kesaj çaj barishte jep një shije


Çmimi : €7.90