Shishe Nargile
Shishe Nargile

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Shishe + shije + Gaca , Transporti Falas mbrenda 1/3 ditë Pesha 125 gram ( 10 perdorime ) me shije Mix Gacat jane te posaqme vetem per shishe dhe jane 10 copa nje komple


Çmimi : €35.00