Shampo i fares se zeze
Shampo i fares se zeze

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Shampo i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj. Ky shampo është e pasur me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdesin e përgjithshëm për flokët me një formulim


Çmimi : €5.99