Vaj Gjarperi
Vaj Gjarperi

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

VAJI I GJARPRI – RIGJENERUESI I FLOKËVE 120 ML Vaji i gjarpërit: Forcon, ushqen dhe zgjat flokët, parandalon majet e ndara dhe humbjen e flokëve. Vaji snake parandalon humbjen e flokëve, Ka një formule trajtimi e cila aktivizon qelizat e flokëve tuaj duke i bëre të gjalla dhe energjike. Vaji Snake gjithashtu trash flokët tuaj


Çmimi : €14.50