Mineral Beauty Serum
Mineral Beauty Serum

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

I pasuruar me minerale të detit të vdekur , Një përzierje e veqant e mineraleve të Detit te Vdekur bashkë me ekstrakte vegjitale dhe proteina të cilat e ndimojne lekurën në procesin rigjenerimit e vazhdueshëm dhe hidratues shtëse për rezistencën e paraqitjes së rudhave po ashtu për shenjat e pelqeris duke e berë atë me


Çmimi : €34.80