Body Scrub Cream
Body Scrub Cream

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Factical Scrub Cream Ky cream është një përzierje unike e mineraleve të Detit të Vdekur , protëinave , aminoacideve dhe antioksidatë të përzier me kasi kern pluhur . Veçori e tijë është se largon papastërtitë dhe qelzat e vdekura ku liron poret  duke lënë fytyren tuaj të butë ,lëmuar dhë me pamje më të re ë të pastërt .


Çmimi : €24.00