Vaj dabur amla
Vaj dabur amla

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Vaji Dabur Amla është i pasuruar me mirësinë e Amla ,flokëve i ofron ushqim të vërtetë. Ajo forcon rrënjët e flokëve, duke i bërë ata të gjatë, të trashë dhe të bukur dhe rrezistues ndaj cdo plogshtie të mundëshme. Është aromë e parfymosur e butë qetësues natyror dhe u jep flokeve një freski gjatë gjithë


Çmimi : €7.60