Hemani snail krem
Hemani snail krem

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Promovon procese natyrore shëruese në lëkurën tuaj -Rritë aftësinë e lëkurës që të shërohet nga efektet e agjentëve të rrezikshme dhe traumat e shkaktuara nga aksidentet. -Shkrin qelizat e vdekura, dhe prizat anormale dhe keratinën -Rigjeneron lëkurën e njëllosur .


Çmimi : €4.99 €6.80