Krem me ekstrakte deti
Krem me ekstrakte deti

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Krem nga ekstraktet e Guacave të detit është një përberje fenomenale për stinen e verës kur edhe shenjat e fytyrës vrehen edhe dallohen më shumë. Dobitë: Krem kundër Plogeshtisë së lekures, Shenjave në fytyrë që dalin me pucrra dhe ato që kanë mbet pas daljes së pucrrave Kundër Gungave në Fytyrë Rigjalleron fytyren madje edhe


Çmimi : €4.99 €6.80