Royal Black
Royal Black

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

01-Dhimbje shpine dhe reumatizma 02-Kolla dhe asma bronkale 03-Diabeti 04-Problemet e zemrës 05-Hipertensioni 06-Inlamacioni i hundës dhe fytit 07-Artriti 08-Sëmundje të lëkurës 09-Tumoret 10-Krimbat e zorrëve 11-Zbrokthi 12-Mos tretja, acarim stomaku 13-Epilepsia 14-Përforcimi i memories 15-Dobësia e trupit 16-Dhimbje dhe lotim i syrit 17-Rënie e parakohshme e flokut dhe thinjat 18-Dëgjimi, dhimbja e veshit… etj


Çmimi : €6.99 €7.60