Skrap Argani
Skrap Argani

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Skrap Argani vepron duke siguruar dhe ushqyer lëkurën dhe nxit rrjedhjen e gjakut dhe ndihmon në rigjenerimin e tërsishëm të lëkurës. ELEMINON PAPASTERTITË, NJOLLAT E ZEZA DHE TË BARDHA NË FYTYRË NË MENYRË TË BUTË DHE PA DHIMBJE Skrab ARGANI është projektuar në mënyr unike për të pastruar ne thellëesi shtresën e lëkurës dhe për


Çmimi : €7.60