Discret Restoria
Discret Restoria

0 Review

Disponueshmeria: Ne stok

Vepron me përbërësit natyral të flokut, duke i kthyer thinjave ngjyrën origjinale.Përdorimi i vazhdueshëm Discreet eviton rrënjët e thinjura, reaksionet kimike, parandalon dhe trajton problemin e zbokthit. Discreet nuk është bojë kimike, por vepron me përbërësit natyral të flokut duke i kthyer pigmentin humbur.E përshtatshme për çdo nuancë floku, si për meshkuj edhe për femra.


Çmimi : €9.50