Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Body Scrub Cream

Disponueshmeria: Ne stok

Factical Scrub Cream

Ky cream është një përzierje unike e mineraleve të Detit të Vdekur , protëinave , aminoacideve dhe antioksidatë të përzier me kasi kern pluhur . Veçori e tijë është se largon papastërtitë dhe qelzat e vdekura ku liron poret  duke lënë fytyren tuaj të butë ,lëmuar dhë me pamje më të re ë të pastërt .


Çmimi : € 24.00

Sasia    :

Factical Scrub Cream

Ky cream është një përzierje unike e mineraleve të Detit të Vdekur , protëinave , aminoacideve dhe antioksidatë të përzier me kasi kern pluhur . Veçori e tijë është se largon papastërtitë dhe qelzat e vdekura ku liron poret  duke lënë fytyren tuaj të butë ,lëmuar dhë me pamje më të re ë të pastërt .

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Body Scrub Cream”

seventeen + eleven =

Brendet