Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Vaj dabur amla

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 7.60

Sasia    :

Vaji Dabur Amla është i pasuruar me mirësinë e Amla ,flokëve i ofron ushqim të vërtetë. Ajo forcon rrënjët e flokëve, duke i bërë ata të gjatë, të trashë dhe të bukur dhe rrezistues ndaj cdo plogshtie të mundëshme.

Është aromë e parfymosur e butë qetësues natyror dhe u jep flokeve një freski gjatë gjithë ditës.

Dabur Amla për flokë është një përzierje shkencor e vajrave minerale të pastër të perimeve për ushqimin e kokës, u japë flokëve një shkëlqim,i mbanë ato të buta dhe i zgjatë flokët, dhe parandalon dëmtimin e flokut nga cdo lloj kohe dhe parandolon rënien e flokëve, ushqyes i kokës dhe mbron nga dehidratimi i flokëve.

Vaji Dabur Amla gjatë masazhes në lëkurën e kokës Ajo relakson mendjen, u lehtëson nga stresi dhe nxit gjumin. Ajo gjithashtu ushqen dhe forcon rrënjët e flokëve.

Përdorimi:
Merrni sasin prej 6-8 ml të vajit, varsisht nga zona e kokës dhe vëllimit të flokëve. Aplikoni vajin mbi flokë duke bër masazh të butë duke përdorur gishtave tuaj në interval kohor prej 5-10 minuta.
Kjo mënyr të praktikohet 2-3 herë në javë, mundësisht gjatë mëngjesit ose mbrëmje, duke e mbajtur trupin të relaksuar.
Pastai bënje dush në kokë duke përdorur shampo e zgjedhjes suaj por preferohet të praktikohet shampo i farave të zeza.

Vitaminat:
Vitamin C, Vitamin E,Vitamin B dhe B1.

Ruajtja:
Mund të ruhen lehtë në temperaturë dhome për një periudhë prej 3 vjetësh.
Mbani larg nga rrezet e diellit

Kujdesi:
Përdoret vetëm për aplikim të jashtëm.
Individet e ndjeshëm duhet shmangur përdorimin nga përdorimi i saj.
Mbajeni atë larg nga fëmijëvet.

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Vaj dabur amla”

2 × three =

Brendet