Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Shampo i fare se bereqetit

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 7.60

Sasia    :

Shampo i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj.

Ky shampo është e pasur me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdesin e përgjithshëm për flokët me një formulim nga trupa natyror për flokët tuaj

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Shampo i fare se bereqetit”

five + 3 =

Brendet