Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Hemani snail krem

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 4.99 € 6.80

Sasia    :

Promovon procese natyrore shëruese në lëkurën tuaj
-Rritë aftësinë e lëkurës që të shërohet nga efektet e agjentëve të rrezikshme dhe traumat e shkaktuara nga aksidentet.
-Shkrin qelizat e vdekura, dhe prizat anormale dhe keratinën
-Rigjeneron lëkurën e njëllosur .

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Hemani snail krem”

12 − three =

Brendet