Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Royal Black

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 6.99 € 7.60

Sasia    :

01-Dhimbje shpine dhe reumatizma
02-Kolla dhe asma bronkale
03-Diabeti
04-Problemet e zemrës
05-Hipertensioni
06-Inlamacioni i hundës dhe fytit
07-Artriti
08-Sëmundje të lëkurës
09-Tumoret
10-Krimbat e zorrëve
11-Zbrokthi
12-Mos tretja, acarim stomaku
13-Epilepsia
14-Përforcimi i memories
15-Dobësia e trupit
16-Dhimbje dhe lotim i syrit
17-Rënie e parakohshme e flokut dhe thinjat
18-Dëgjimi, dhimbja e veshit… etj

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Royal Black”

3 × 4 =

Brendet