Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Sapun Mud

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 9.60

Sasia    :

Pasuruar nga kombinimi unik i mrekullive të mineraleve të Detit të Vdekur , nxjerrur nga shtrati i tij me thellësi prej 1300 këmbë ku në atë nivel janë përzier në mënyrë natyrale prej mijërave vjetëve , është projektuar për të ju siguruar një tretmat bukurie si asnjë tjetër.Ky sapun është pasuruar nga një kombinim unik i mineraleve të përziera prej mijëra vitëve të shtratit të Detit të Vdekur me thellësi prej 1300 këmbë , është projektuar për të ju siguruar juve një trajtim të thellë ndaj lëkurës tuaj si anjë tjëtër .Sapuni mud ështëb ër nga një përzierjë e perzgjedhur e vajrave dhe baltës së zezë të detit të vdekur , ky kombinim punon së bashku për të pastruar lëkurën tuaj dhë të nxjerrë jasht vajrat e teperta si dhe pa pastërtitë nga poret më të thella , jep minerale dhe përmison metabolizmin e qelizave si dhe freskon lekurën tuaj .

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Sapun Mud”

15 − 3 =

Brendet