Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Shishe Nargile

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 35.00

Sasia    :

Shishe + shije + Gaca ,

Transporti Falas mbrenda 1/3 ditë

Pesha 125 gram ( 10 perdorime ) me shije Mix
Gacat jane te posaqme vetem per shishe dhe jane 10 copa nje komple

  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Shishe Nargile”

13 + 19 =

Brendet