Kosova Shop

0 produkte - €0.00

Shporta eshte e zbrazet

Shop
Discret Restoria

Disponueshmeria: Ne stok


Çmimi : € 9.50

Sasia    :

Vepron me përbërësit natyral të flokut, duke i kthyer thinjave ngjyrën origjinale.Përdorimi i vazhdueshëm Discreet eviton
rrënjët e thinjura, reaksionet kimike, parandalon dhe trajton problemin e zbokthit. Discreet nuk është bojë kimike, por vepron me përbërësit natyral të flokut duke i kthyer pigmentin humbur.E përshtatshme për çdo nuancë floku, si për meshkuj edhe për femra.

Pesha 0.150 kg
  1 yll 2 yje 3 yje 4 yje 5 yje
Kualiteti
Çmimi
Vlera

I pari per te vlersuar “Discret Restoria”

five × 1 =

asnje tag nuk eshte gjetur

Brendet